Det er en smuk rejse

Uagtet et par forhindringer og vandpytter er livet en smuk rejse.

Vores passion er at understøtte dig i denne rejse ved at tilbyde sikkerhed og ro i sindet i skarpe sving op på regnfulde dage, som vi alle støder på.

Ved præsentationen af vores nye og moderne sommerdæk, tager vi det næste skridt i denne rejse og giver førsteklasses sikkerhed, kvalitet og balance til dig i hverdagen.

Ro i sindet ved skarpe sving

Nokian Powerproof

Fornøjelig balance

Det nye Nokian Powerproof sommerdæk mestrer alle former for sommer med en behagelig balance. Den ekstremt stabile håndtering og logiske styring giver ro i sindet både i situationer med baneskift ved høje hastigheder og ved pludselige opbremsninger. Nokian Powerproof udstråler kvalitet og nem kørsel, og det hører til de bedste personbilsdæk: UHP-kategorien.

Dual Zone Safety-konceptet sikrer, at kontaktfladen af Nokian Powerproof forbliver præcis og nøjagtig både på regn-glatte motorveje og solafdækkede boulevarder. F1 verdensmesteren Mika Häkkinen bidrog også med sin ekspertise til testningen af dette førsteklasses produkt med fremragende håndteringsegenskaber. Performance Mark fra den uafhængige TÜV SÜD testorganisation vurderer dækkets ydeevne til at være alsidig og omfattende.

Se videoen Klik her for yderligere information

Ro i sindet på regnfulde dage Nokian Wetproof

Nokian Wetproof

Akvaplaningens fjende

Det nye Nokian Wetproof er et sikkert og pålideligt sommerdæk til personbiler. Dækkets vigtigste funktioner er fremragende bremseegenskaber i vådt føre og god modstandsdygtighed over for akvaplaning, hvilket gør kørslen let og behagelig selv på regnfulde dage.

Hemmeligheden bag den finjusterede balance mellem våd- og tøregenskaber er det nye Dual Zone Safety koncept. Denne unikke sikkerhedszoneteknologi giver sikkerhed og kørselssikkerhed under alle forhold, og samtidigt har det reduceret rullemodstand, forbedrer brændstofeffektivitet og understøtter miljøvenlig kørsel. Som bevis på dets fremragende egenskaber har Nokian Wetproof fået TÜV Tire Performance Mark. Dette mærke fra den uafhængige TÜV SÜD testorganisation bekræfter, at Nokian Wetproof klarer sig godt sammenlignet med andre førsteklasses konkurrenter hvad angår kvalitet og ydeevne.

Se videoen Klik her for yderligere information

Bæredygtig sikkerhed og ro i sindet

Kernen i Nokian Tyres produktudvikling er sikkerhed. Vi ved, at sommerdæk skal være sikre og pålidelige fra den tidlige forårsmorgen til det sene efterår, hvilket betyder, at sommerdæk ikke er et produkt, der kun holder en sæson.

Når du nyder de solrige og smukke sommerdage, er det let at glemme farerne ved glatte tilkørsler og våde veje, som dine dæk også skal kunne mestre.

Nokian Tyres særlige ekspertise, bæredygtige sikkerhed og miljøvenlighed sikrer, at vores nye generation af sommerdæk tilbyder stabil ydeevne og ro i sindet under alle forhold.

Se videoen

Nokian Powerproof

Det omfattende udvalg af Nokian Powerproof består af 51 produkter fra 17 til 20 tommer, med hastighedsklassifikationer på W (270 km / t) og Y (300 km / t). De nye produkter vil være tilgængelige for forbrugerne i foråret 2019.

Powerproof produktkort TUV SUD certificate

Nokian Wetproof

Den nye Nokian Wetproof leveres i hastighedskategorier T (190 km / t), H (210 km / t), V (240 km / t) og W (270 km / t), og dets omfattende størrelsesområde dækker 46 produkter fra 14 -inch til 20-tommer.

Wetproof produktkort TUV SUD certificate

For medier

Velkommen til vores materialebank! Her kan du finde billeder og videoer af begge de nye produkter. Alt materiale er til fri afbenyttelse, så længe kilden nævnes.

Klik her for yderligere information