DET ER EN SMUK REJSE

Uagtet et par forhindringer og vandpytter er livet en smuk rejse.

Vores passion er at understøtte dig i denne rejse ved at tilbyde sikkerhed og ro i sindet i skarpe sving op på regnfulde dage, som vi alle støder på.

Ved præsentationen af vores nye og moderne sommerdæk, tager vi det næste skridt i denne rejse og giver førsteklasses sikkerhed, kvalitet og balance til dig i hverdagen.

Se videoen

STOL PÅ DINE DÆK OG SLAP AF

Indimellem har vi alle behov for at slappe af fra vores hektiske hverdag og få forbindelse med vores indre jeg. For nogle af os betyder det at udforske naturen og opleve verden, for andre at tilbringe tid med vores kære. Nogle gange skal der kun en lille smule alene tid til hvor du kan stoppe og slappe af i sindet. Andre gange er det med fuld fart på, hvor du vil udfordre livet off-road med fokusset på at leve i nuet.

Dæk er ikke kun en nødvendighed. De hører hjemme i vores hverdag og sørger for, at vi kommer sikkert frem til vores destination med ro i sindet, men de giver os også muligheden for at værdsætte verden omkring os. Uanset om du er på vej til arbejde ad din velkendte rute eller udforsker steder, hvor tiden står stille, skal du være i stand til at stole på dine dæk.

Ny Nokian Powerproof SUV - Præcis håndtering, god kørefornemmelse

Det nye Nokian Powerproof SUV er et UHP sommerdæk designet til kraftfuld SUV'ers kørsel på de centraleuropæiske motorveje. Det nye Nokian Powerproof SUV er designet til sikker og ubekymret kørsel og giver ro i sindet både ved baneskift i høj hastighed og ved pludselig opbremsning. Dual Zone Safety-konceptet i den testvindende personbilmodel sikrer, at kontaktoverfladen på Nokian Powerproof SUV forbliver ens og præcis, både på regn-glatte motorveje og på solafdækkede boulevarder.

Ro i sindet ved skarpe sving

Den logiske og stabile håndtering er kombineret med optimeret vådgreb. Med en stærk og forbedret SUV-struktur er Nokian Powerproof SUV udstyret med Nokian Tyres' unikke Aramid Sidewall-teknologi. Dæksidens struktur indeholder ekstremt stærke aramidfibre, hvilket gør dækkene mere modstandsdygtige over for pludselige stød og skarpe genstande, der ellers let kunne ødelægge turen.

Se videoen

HVOR FÅR DU DINE KRÆFTER FRA?

Småsten skramler i skærmkassen, og asfalten fra en bjergvej udstråler sommervarme. Nedenunder ses det travle og støjende Monte Carlo med dets turkisfarvede middelhavsområde, da en SUV kører op ad den krogede, stejle bjergvej. Ved rettet finder du den to-gange F1 Verdensmester Mika Häkkinen, på vej mod sit hemmelige tilflugtssted.

- Nogle gange har jeg brug for tid alene. Det er meget vigtigt for mig, at jeg kan køre, hvorhen jeg vil, når jeg vil, afslører Häkkinen.

- Derfor værdsætter jeg stabilitet, pålidelighed og let kørsel. Nokian Powerproof SUV er en beundringsværdig kombination af ydeevne i høj klasse, ekstrem holdbarhed og fornøjelig kørefornemmelse. Det giver dig selvtillid, hvilket igen giver sikkerhed, opsummerer Häkkinen.

Se videoen

Ny Nokian Wetproof SUV - Ekstrem sikkerhed til våde og tørre veje

Det nye Nokian Wetproof SUV er et sikkert og pålideligt sommerdæk til små og mellemstore SUV'er. Dækkets vigtigste egenskaber er fremragende bremseegenskaber i vådt føre og god modstandsdygtighed over for akvaplaning, hvilket gør kørslen let og behagelig selv på regnfulde dage. Nokian Wetproof SUV har en unik Safety Zone-teknologi, specielt udviklet til forskellige sommerforhold.

Ro i sindet på regnfulde dage

Hemmeligheden bag den enestående kombination af våd- og tøregenskaber er Dual Zone Safety-konceptet. Stabilitetszonen på dækkets ydre sider sikrer en afbalanceret kørefornemmelse, mens den våde sikkerhedszone på indersiden maksimerer dets akvaplanings modstandsdygtighed. Dækkets vådgreb er blandt de bedste i branchen, i den bedste A-klasse. Aramid-dæksider giver mere holdbarhed og beskyttelse til krævende køresituationer.

Se videoen

BÆREDYGTIG SIKKERHED

Kernen i Nokian Tyres produktudvikling er sikkerhed. Vi ved, at sommerdæk er nødt til at virke sikkert og pålideligt fra forårsmorgen til sent på efteråret, hvilket betyder, at sommerdæk ikke er én sæsons produkter.

Når du nyder de solrige og smukke sommerdage, er det nemt at glemme de glatte indkørsler og regnvåde veje, som dine dæk også skal mestre.

Nokian Tyres' særlige ekspertise, bæredygtige sikkerhed og miljøvenlighed sikrer, at vores nye generation af sommerdæk tilbyder stabil ydelse og ro i sindet under alle forhold.

Se videoen

Personbil dæk

NOKIAN POWERPROOF - NYTTIG BALANCE

Nokian Powerproof sommerdæk mestrer alle former for centraleuropæiske somre. Kørefornemmelsen er ekstremt stabil, logisk og giver ingen overraskelser ved akut opbremsning eller hurtige baneskift. Udstrålende af kvalitet, er det nye Nokian Powerproof i bedste personbildæks klasse: UHP-kategorien.

"BEDSTE BALANCE: Fin all-round præstation sikrede en sejr til Nokian. ”Velfortjent sejr til Nokian med en afbalanceret ydeevne både ved tests på våde og tørre overflader." Testvinder / Auto Express 7/2019

KLIK HER FOR YDERLIGERE INFORMATION

Personbil dæk

NOKIAN WETPROOF - AKVAPLANINGENS MESTER

Det testvindende Nokian Wetproof er et sikkert og pålideligt sommerdæk til personbiler. Det giver den bedst mulige kombination af våd- og tøregenskaber og sikkerhed og kørestabilitet under alle forhold. Den formindskede rullemodstand øger brændstofeffektiviteten og understøtter miljøvenlig kørsel.

"Meget sikker våd ydeevne med højt grebsniveau. Testens bedste vådbremseevne. Meget pålidelig og let at kontrollere også under tørre forhold." Testvinder / Auto Motor und Sport 7/2019

KLIK HER FOR YDERLIGERE INFORMATION

Nokian Powerproof SUV

Størrelsesudvalget af Nokian Powerproof SUV indeholder 29 produkter fra 17 til 21 tommer med en hastighedsklassificering på V (240 km / t), W (270 km / t) og Y (300 km / t). De nye produkter vil være tilgængelige for forbrugerne i foråret 2020.

Nokian Powerproof SUV

Nokian Wetproof SUV

Nokian Wetproof SUV sælges i hastighedskategorierne H (210 km / t), V (240 km / t) og W (270 km / t), indeholdende 27 produkter med størrelser fra 16 til 19-tommer. De nye produkter vil være tilgængelige for forbrugerne i foråret 2020.

Nokian Wetproof SUV

For medier

Velkommen til vores materialebank! Her kan du finde billeder og videoer af begge de nye produkter. Alt materiale er til fri afbenyttelse, så længe kilden nævnes.

Materialebank