UNIKT "SNOW-HOW" MED FORMEL 1 EKSPERTISE

UNIKT "SNOW-HOW" MED FORMEL 1 EKSPERTISE

Nokian Snowproof P er en kombination af årtiers snow-how (indblik i sne) og unik formel 1-ekspertise

En bil kører hurtigt ned ad en snedækket testbane, kører stabilt i svingene, drejer let og accelererer uden problemer på trods af den krævende glatte overflade. Da bilen langsomt stopper, stiger en velkendt person ud og nikker godkendende. Vi er på Nokian Tyres vinterdæks testcenter White Hell i Ivalo, Lapland, og manden med de gode køreegenskaber er ingen anden end dobbelt F1 verdensmester, legenden Mika Häkkinen. Han er her for at teste vinterdækket Nokian Snowproof P.

Se videoen

Mika Häkkinen har delt sin ekspertise med Nokian Tyres test- og udviklingsteam før, men det er første gang, han har arbejdet på et dæk dedikeret til vinterforhold. Nokian Snowproof P-dækket er designet til højhastighedskørsel i den centraleuropæiske vinter, så Häkkinen er den perfekte person til at teste dem: født og opvokset i Finland, han er ikke fremmed overfor de hårdeste vinterforhold, men efter at have levet flere år i Europa, kender han også kravene til det temperamentsfulde centraleuropæiske vintervejr. Som en professionel kører og efter en fantastisk karriere på F1 er hans viden og følelse med dæks opførsel selvindlysende.

Nokian Snowproof P er et fantastisk dæk. Det fungerer ensartet og forudsigeligt både når man bremser eller ved kraftig acceleration, siger Häkkinen efter hans kørsel på den tilsneede testbane.

Nokian Snowproof P er en kombination af årtiers snow-how (indblik i sne) og unik formel 1-ekspertise
"Nokian Snowproof P er et fantastisk dæk. Det fungerer ensartet og forudsigeligt både når man bremser eller ved kraftig acceleration."
Mika Häkkinen, Double F1 Champion

Den nye Nokian Snowproof P er designet til at give ro i sindet for personbilsbilister og er en sporty og moderne kombination af højtydende håndtering og pålideligt vintergreb - lige hvad du har brug for ved pludselige baneændringer og sjappede sideveje. Häkkinen bemærker de afbalancerede egenskaber:

Nokian Snowproof P giver dig selvtillid, når du kører. Kørslen er jævn og hurtig, selv under disse forhold, siger han og viser med en håndbevægelse det snedækkede landskab omkring ham.