FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

Tæt lamelnetværk og brede individuelle lameller

Den gode slidbane på dækket opstår ved et endnu tættere lamelnetværk. De bredere enkeltlameller på centerområdet giver yderligere greb på overflader, især på våd sne, hvor niveauet af friktion er lavest.

Den fælles center ribben i den nye retningsbestemte slidbanemodel med en specifik omdrejningsretning forbedrer kørselsstabiliteten. Det forbundne centerområde gør kørslen mere sikker. Det sikrer også et mere regelmæssig slidmønster, der giver ekstra sikkerhed når dækket aldres. Når det bruges på de trækkende hjul, er sliddet normalt størst i centerområdet af vinterdæk.

Især den flerlagede slidbanestruktur kombineret med slidbaneblandingen giver et niveau af kørestabiliteten, der overstiger almindelige vinterdæk uden pigge. Dækket svaje ikke; I stedet fortsætter det med ubarmhjertig beslutsomhed uanset variationer i vintervejret. Den præcise følelse af styretøjet hjælper føreren med at observere ændringer i niveauet af friktion og reagere i tide. Blokgeometrien af slidbanen forbedrer også styring på veje med riller.

Tilbage til forrige side