Menu
Menu

Nokian Cryo Crystal Concept

Hemmeligheden bag dette nye vinterdæk uden pigge ligger i gummiblandingen, der omfatter mikroskopiske, multi-kantede, krystallignende partikler, der er diamanthårde. Krystallerne fungerer som indbyggede pigge, da de tager fat i kørebanen med deres skarpe og hårde kanter.

Nokian Cryo Crystal Concept øger det optimale laterale og langsgående greb af dækket. Det fremragende vinter greb af dette nye produkt kan mærkes især på glat is, hvor dækket stopper flere meter før ved en hastighed på 80 km / t end tidligere modeller, som allerede havde fremragende greb på is.

Egenskaben der giver det effektive greb kommer fra slidbanesammensætningen og bevares godt selv når rilledybden på dækket nærmer sig de fire millimeter som er minimum, det gør en væsentlig forskel for vintersikkerheden. Når dækket slides, vil der stadigvæk være de miljøvenlige partikler, da de er blevet spredt jævnt i hele dækket og giver ekstra greb. Dette nye dæk er beviset på, at du kan bevare en præcis styring og rosværdigt greb selv om dækket ikke er helt nyt længere.

Det unikke Cryo Crystal Concept danner den perfekte kombination med slidbanesammensætningen, der er udviklet specielt til vinterdæk uden pigge. Den nye Cryo-Silan baserede vinter silikablanding fungerer sikkert i et bredt temperaturområde, fra våde veje til farlig sort is. Forbindelsen giver dækket et enestående greb på is, sne og våde overflader samt ekstraordinær holdbarhed mod slitage.Tilbage til forrige side