Van / Transporter / Varevogns-dækvælger

Van / Transporter / Varevogns-dækvælger

Vælg de bedste dæk til din van / transporter / varevogn

Dækvælgeren hjælper dig med at vælge de dæk, der passer bedst til dit køretøj baseret på din køretøjstype eller størrelsesspecifikation.

 

Find de dæk, der passer dig bedst

Vælg de rigtige dæk til din van

Er du ikke helt fortrolig med, hvilken dækstørrelse din van har? Du er ikke den eneste, da forholdet kan være en smule forskelligt fra personbiler i standardstørrelsen og SUV-dæk. Heldigvis kan du bruge vores dækvælger ovenfor til at finde ud af, hvilke dæk der passer til dit køretøj. Udfyld blot modellen af din van eller varevogn og klik på søg for at få forslag til størrelsen. Hvis du allerede ved, hvilken størrelse din van har brug for, kan du i stedet klikke på fanen dækstørrelse og udfylde de korrekte dimensioner for at se en liste over tilgængelige produkter.

Nokian Tyres har indsamlet data fra bilproducenter i mange år og har en stor database med matchende dæk til hver model. Sådan ved dækvælgeren, hvilket dæk der passer til dine behov, baseret på de mest almindelige modeller af transportere og varevogne i Danmark.

Start med at vælge et nyt sæt dæk til din varevogn med dækvælgeren ovenfor, og udforsk hele spektret af vores transport dækprodukter. Vi har udviklet flere passende produkter afhængigt af dine kørselsbehov, der giver dig ro i sindet under alle forhold.

Tip: Det er vigtigt at overveje dækkets belastningsindeks, når du køber dæk til tungere køretøjer, såsom vans eller autocampere. Jo højere belastningsindeks, desto større vægt kan dækkene klare. Hold øje med XL-mærkningen, der står for ekstra bæreevne, hvis du planlægger at læsse dit køretøj tungere end normalt.

Tip: Du kan normalt finde den anbefalede dækstørrelse i din bils brugervejledning eller på siden af dine nuværende dæk (se billedet nedenfor).

Find din nærmeste Nokian Tyres forhandler

Med mere end 19.000 forhandlere i vores netværk i Centraleuropa er vi sikre på, at du kan finde dygtige eksperter, der er klar til at betjene dig i den nærmeste dækbutik i Danmark. Gå til vores forhandler søgeside og bliv overbevist.