Dækvælger til personbiler

Dækvælger til personbiler

Vælg de bedste dæk til din personbil

Brug denne dækvælger til at finde et passende dæk til din bil, baseret på din bilmodel eller dækstørrelse.

 

Find de dæk, der passer dig bedst

Vælg dit personbilsdæk

Er du ikke sikker på, hvilke dæk du har brug for? Det første skridt til at købe nye dæk er at finde ud af, hvilken størrelse, der passer til din bil. For dem, der ikke ved dette, har vi udarbejdet en dækvælger, der vil foreslå den passende dækstørrelse til næsten alle køretøjer, uanset om du har en SUV, en bil eller en van. Du kan også vælge mellem tilgængelige produkter ved at tilføje bredden, højden og fælgen på dine nuværende dæk i vores dækvælger, hvis du allerede ved dette.

Nokian Tyres fremstiller dæk i størrelser, der passer til næsten ethvert køretøj, der bruges i Danmark, uanset om de er gamle klassikere eller nye direkte fra produktionsbåndet. Uanset om du kører en behagelig sedan eller coupé, en kompakt hatchback, en stilfuld cabriolet eller en praktisk kombi - vi fremstiller dæk, der kan klare alle køreforhold til alle sæsoner, både om sommeren og vinteren.

Tip: Du kan normalt finde den foretrukne dækstørrelse i din bils brugermanual eller på siden af dine nuværende dæk.

Start dit dæk køb ved hjælp af dækvælgeren ovenfor, find det perfekt passende personbilsdæk, og gennemse vores matchende produkter, der giver dig ro i sindet under alle forhold.

Find din nærmeste Nokian Tyres forhandler

Vi har mere end 19.000 pålidelige og kompetente forhandlere af vores fremragende produkter i hele Centraleuropa. På siden med søgning af forhandlere kan du finde og filtrere den mest egnede eller nærmeste forhandler i Danmark.