CUV / SUV / Pickup-dækvælger

CUV / SUV / Pickup-dækvælger

Søg efter de bedste dæk til din SUV

Brug denne dækvælger til at finde passende SUV-dæk baseret på din bilkategori eller størrelsen af vores dæk.

 

Find de dæk, der passer dig bedst

Find dækkene til din CUV / SUV / Pickup

Er du ikke sikker på, hvilken dækstørrelse dit køretøj har brug for? Det skal vides, inden du begynder at tænke på, hvilket dæk der passer til dig. Af denne grund udtænkte Nokian Tyres en dækvælger, der gør det lettere for dig at finde de passende dækstørrelser.

Vælg blot dit bilmærke, årgang og model i felterne ovenfor, og klik på søg for at få resultaterne.

Hvis du allerede kender din størrelse, kan du i stedet bruge dækvælgeren til at søge på dine dækspecifikationer og få en komplet liste over vores tilgængelige produkter, der matcher din forespørgsel.

Nokian Tyres har en enorm database med næsten alle mulige SUV-, CUV- og Pickup-modeller på det danske marked. Databasen matches med vores produktportefølje, der passer til ethvert større køretøj og hjælper dig med at finde den rigtige dækstørrelse.

Tip: Hvis du har en kraftig motor, skal du, udover størrelse, også holde øje med dækkets hastighedskategori. Jo højere hastighedskategorien er, jo højere hastighed kan dækkene klare uden at miste ydeevnen.

Find størrelsen på dit næste SUV / CUV / Pickup-dæk med dækvælgeren ovenfor, og sammenlign vores forskellige produkter, som alle kan give dig ro i sindet under alle forhold.

Find din nærmeste Nokian Tyres forhandler

Vi har et etableret netværk af pålidelige partnere og forhandlere i hele Danmark. På forhandlerens søgeside kan du søge og vælge det dæk, der passer dig bedst.