Gå til den fulde version »

Køretøjstype

Dæk

Snowproof P

#ny #tilfredshedsgaranti #elbiler

4.2 | 13 reviews

Det nye Nokian Snowproof P dæk er en sporty og moderne kombination af den bedste håndtering og pålideligt vintergreb. Hverdags køresituationer, som pludselige baneskifte og sjappede sideveje, håndteres let på grund af den avancerede trækkraft, korte opbremsningsafstand og forbedret sikkerhed gennem sving.

Læs mere

Snowproof

#tilfredshedsgaranti #elbiler

4.4 | 17 reviews

Det nye flagskibsprodukt fra opfinderne af vinterdækket er en mesterfuld kombination af arktisk ekspertise og en dyb forståelse af den alpine vinter. Oplev total kontrol, uovertruffen vintersikkerhed og afbalanceret kørefornemmelse under alle forh...

Læs mere

Hakkapeliitta R3

#testvinder #elbiler

4.6 | 352 reviews

Nordiske vinterdæk uden pigge, Nokian Hakkapeliitta R3, har den perfekte balance mellem sikkerhed og komfort. Det tilpasser sig til alle vejrforhold, der giver godt greb og gør kørslen kontrolleret, præcis og behagelig. Nokian Hakkapeliitta R3 er det perfekte valg for kørere, der værdsætter førsteklasses sikkerhed, unik kørekomfort og grønnere kørsel.

Læs mere

WR A4

#tilfredshedsgaranti

4.4 | 62 reviews

Nokian WR A4 kombinerer på optimal vis præcis manøvrering med et pålideligt vintervejgreb. Det giver de sporty biler en afbalanceret kørsel i stærkt foranderlige vejrforhold.

Læs mere

WR D4

#testvinder

3.7 | 213 reviews

Nokian WR D4 er et alsidigt vinterdæk designet til sikker og afbalanceret kørsel både på våde og snedækkede veje.

Læs mere

WR D3

#testvinder

4.3 | 78 reviews

Nokian WR D3 tilbyder førsteklasses greb og fremragende håndtering til de varierende vinterforhold der opstår i Centraleuropa.

Læs mere

Gå til den fulde version »