Det er en vidunderlig rejse

SOMMERDÆK

Køretøjstype

Dæk

Powerproof

#ny #tilfredshedsgaranti

Det nye Nokian Powerproof sommerdæk mestrer alle former for sommer med en behagelig balance. Den ekstremt stabile håndtering og logiske styring giver ro i sindet både i situationer med baneskift ved høje hastigheder og ved pludselige opbremsninger.

Læs mere

Wetproof

#ny #testvinder #tilfredshedsgaranti

Det nye Nokian Wetproof er et sikkert og pålideligt sommerdæk til personbiler. Dækkets vigtigste funktioner er fremragende bremseegenskaber i vådt føre og god modstandsdygtighed over for akvaplaning, hvilket gør kørslen let og behagelig selv på re...

Læs mere

eLine 2

#ny #tilfredshedsgaranti #elbiler

Det nye AA-klassificerede Nokian eLine 2 sommerdæk sikrer pålidelig og høj ydeevne under alle vejrforhold. Præcis føling med kørslen og optimal komfort.

Læs mere

iLine

#tilfredshedsgaranti

Et sommerdæk, der er designet til den centraleuropæiske sommer. Særligt velegnede til chauffører, som går efter en god føling med kørslen og ikke ønsker at gå på kompromis med sikkerheden, uanset vejret. Dette let rullende dæk giver en miljøvenlig...

Læs mere

Line

#testvinder #elbiler

Nokian sommerdæk linje mestre hurtigt skiftende sommervejr, og tilbyder det bedst mulige vejgreb og præcis kørsel selv ved høje hastigheder og regnvåde veje.

Læs mere

zLine

#elbiler

Sporty Nokian zLine er den professionelle til krævende køresituationer. Det reagerer straks på styringen og opretholder en perfekt fornemmelse af vejen under alle forhold.

Læs mere